Gitarhytten

Om hytten

 
 

GitarhyttEn

Gitarhytten er en hytte utenom det vanlige, på 189 kvm med 12 sengeplasser. Stor romslig stue i åpen løsning med et 9 meter langstrakt kjøkken, peis og spisestue. Bad med toalett, vask og dusj. På baksiden av hytten er en stor usjenert terrasse med flere sitteplasser og fastmonterte varmelamper. Under åpen stjernehimmel står et deilig boblebad med plass til 6 personer. 

 
 

Soveplassen

Gitarhytten har 12 sengeplasser fordelt på fire soverom. To dobbeltrom, et rom med fem sengeplasser og et soverom med tre. Hovedsoverommet har elektrisk peis, og ligger i andre etasje som eneste rom, med fantastisk 360 graders utsikt over nærområdet. Alle senger er håndlaget av Os Trekultur. 

 

Baderom & boblebad

Badet har god størrelse og er veldig behagelig, med varmekabler i gulvet, toalett, vask og stor dusj på 90x90 cm. På den usjenert terrassen ute, finner du et boblebad med plass til 6 personer. Nyt et deilig boblebad under åpen himmel, med en fantastisk stjernehimmel, og vakker natur som utsikt. 

 
 

Kjøkken og spiseplass

Kjøkkenet er håndlaget av Os Trekultur, med integrerte hvitevarer fra Miele, kjøleskap, oppvaskmaskin, og stekeovn med fire stekeplater. En drøm av et kjøkken, som er 9 meter langt, med dobbel vask. Her er det stor boltreplass for de som liker å lage mat, og du finner alt du trenger i skuffer og skap. Et stort spisebord med 8 stoler. 

 

Stue

En stor og luftig stue på 90 kvm med stort romantisk ildsted. Det er flere sittegrupper, som kan tas nærmere peisen om ønskelig. Nyt et glass vin foran peisen, med lyden av noen som spiller på pianoet som står like i nærheten. Lag popcorn på gamle måten, les en bok i fred og ro eller nyt en god film i godt selskap.